Licht- en Krachtstroom installaties

Een lichtinstallatie is de infrastructuur voor het comfort in uw woning. Die infrastructuur bestaat uit alle leidingen, kabels, stopcontacten, lichtpunten en schakelaars. Deze installatie zorgt ervoor dat u uw mobiele telefoon op kunt laden, uw tanden elektrisch kunt poetsen en koffie kan zetten, maar dat ook gewoon de lamp brandt.

Een krachtstroominstallatie is de stroomvoorziening in bedrijven, ziekenhuizen of scholen. Ongeveer 90% procent van zo’n installatie bestaat uit verborgen kabels in uw pand. Een veilige installatie is daarom van levensbelang. Wij maken kabelberekeningen voordat de installatie wordt gerealiseerd of aangepast. Wij zijn een erkend Sterkin elektronisch installateur met zegelbevoegdheden. Dit betekent dat wij de hoofdzekering van uw stroomleverende bedrijf in uw meterkast kunnen en mogen vervangen. Na het vervangen van de hoofdzekering, hebben wij de bevoegdheid deze weer te verzegelen. Het realiseren of aanpassen van een krachtstroominstallatie kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Voor het aanleggen van een veilige en storingsvrije installatie is kennis van de voorschriften noodzakelijk. Met onze kennis van deze voorschriften en uitgebreide ervaring met het aanleggen van licht- en krachtstroominstallaties kunnen wij u van een maatwerk advies voorzien.

Hoe werken wij?

 • 1. U ZOEKT EEN TECHNISCHE INSTALLATIE

  U heeft een probleem / wens waar u graag hulp bij wilt.

 • 2. U NEEMT CONTACT OP MET BEN EN BEN

  U neemt contact op met ons en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in.

 • 3. WIJ KOMEN NAAR U TOE

  Wij komen bij u op locatie om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken.

 • 4. WIJ MAKEN EEN MAATWERK OFFERTE

  Wij maken op basis van uw wensen een maatwerk offerte.

 • 5. WIJ PLANNEN DE WERKZAAMHEDEN IN

  Bij akkoord plannen wij zo spoedig mogelijk de opdracht in.