Ben & Ben Elektro BV

Ben en Ben Elektro is opgericht in 2013, maar heeft ruim 40 jaar ervaring in het bieden van totaaloplossingen op elektrotechnisch gebied in huis.  Door de grote diversiteit aan projecten waarbij wij betrokken zijn, beschikken wij over een brede kennis. Hierdoor kunnen we verder kijken dan dat ene stopcontact of die ene nieuwe leiding. Het totaalplaatje is wat voor ons telt.

Hoe werken wij?
Uw wens staat bij ons centraal. Betekent dat: u vraagt en wij draaien? Nee, want wij gaan sámen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw wensen/probleem. Niet denkend vanuit wat wij kunnen, maar vanuit wat uw wensen zijn. Hebben wij een specialiteit niet in huis? Dan heeft een van de partners waarmee wij samenwerken dat wel. Hierdoor kunnen wij u altijd een maatwerk oplossing aanbieden.

Waar staan we voor?
Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. U weet zo altijd waar u aan toe bent. Wij werken met hoogwaardige materialen en gecertificeerde installateurs, want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Onze ervaring

40 jaar ervaring
Uw wens staat bij ons centraal
Samenwerking met partners
Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
InstallQ

Bedrijfseigenaren aan het woord

Door passie gedreven sta ik voor het aanleggen, onderhouden en wijzigen van elektrotechnische installaties die in deze sterk gedigitaliseerde en geautomatiseerde 24-uurs economie solide, overzichtelijk en transparant moeten zijn. In het onverhoopte geval dat daar een storing in optreedt vind ik dat deze zo spoedig mogelijk verholpen dient te worden, zowel bij particulieren als bedrijven.

Ben sr. en Ben Paalman

Oprichters Ben & Ben Elektro BV
Eigenaren aan het woord | Ben en Ben Elektro BV
0
Collega's
0
Blije klanten
0
Volbrachte opdrachten

Waarom ben en ben elektro bv

Kennis en kunde

Vakmanschap door kennis, kunde met 40 jaar ervaring

Landelijk erkend

Landelijk Erkend Sterkin Elektro Technisch Installateur met zegelbevoegdheden

Communicatie en uitvoering

Heldere transparante communicatie en uitvoering

Maatwerk

Maatwerk in advisering en innovatie

Kwaliteit en veiligheid

Ben en Ben Elektrotechniek heeft kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan

Ben en Ben Elektro BV in beeld

Greep uit onze klanten